X-GAMES BARCELONA 2013

About This Project

Los X Games són una competición de deportes extremos con más de 20 ediciones en Estados Unidos. En 2013, Barcelona acogió durante tres dias a los mejores riders y pilotos del mundo. En esta ocasión ATIM fue contratada por Infralect para coordinar el proyecto y el montaje de las infraestructuras electricas.

  • redacción del proyecto eléctrico (dimensionado y coordinación de montaje de la distribución eléctrica, instalación de grupos electrógenos)
  • coordinacion del montaje de las instalaciones de distribucion electrica y grupos electrógenos
Cliente

Infralect

Fecha
Categoría
Consultoría/Infraestructuras
Tags
proyecto eléctrico

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!