TOMAVISTAS (Ediciones 2018 y 2019)

About This Project

Uno de los mejores festivales que se organizan en Madrid que apuesta por un cartel distinto y atrevido que pone especial atención a las nuevas propuestas musicales del panorama underground acompañadas por artistas consagrados nacionales e internacionales.

Tomavistas se celebra en el Parque Enrique Tierno Galván, un entorno único, para dar la bienvenida al buen tiempo envueltos en buena música. Un recinto de 45 hectáreas, uno de los parques con mayor superficie de la ciudad, un espacio único.

ÀTIM Enginyeria ha llevado a cabo tareas de:

  • Consultoría.
Categoría
Consultoría/Infraestructuras

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!