The Meet Vincent Van Gogh Experience

About This Project

The Meet Vincent Van Gogh Experience, la primera exposición oficial creada por los expertos del Museo Van Gogh tuvo lugar en Barcelona del 14 de marzo al 14 de julio de 2019 en la Pla de Miquel Tarradell de Port Vell. Una experiencia contemporánea y totalmente interactiva, para dar a conocer la vida y obra del artista.

Escenas multisensoriales, sets que recrean las obras del pintor, narraciones intrigantes, y también ver los detalles de sus cuadros a través de un microscopio especial, son algunos de los aspectos más relevantes de esta exposición pensada para toda la familia.

ÀTIM Ingeniería ha llevado a cabo tareas de:

–              Certificados de solidez de las estructuras

–              Tramitación de licencias

Categoría
Certificados/Visados, Licencias

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!