Telecogresca (Ediciones 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018)

About This Project

Es la fiesta universitaria más grande de las que se celebran en Cataluña y una de las más reconocidas a nivel estatal. La primera Telecogresca se celebró hace casi 40 años, en 1978. Organizada por la Asociación Cultural Telecogresca, una asociación universitaria de la Escuela Técnica Superior de Ingeniería de Telecomunicación de Barcelona (ETSETB) de la Universidad Politécnica de Catalunya (UPC). La edición del 2017 ha congregado más de 7.000 personas en el recinto del Parc del Fòrum.

 

Con los años se ha convertido en un festival masivo que se celebra una vez al año y que ha contado la actuación de grupos como Manel, Txarango, Els Amics de les Arts, Ska-P, Los Delinqüentes, La Pegatina, Obrint Pas o Seguridad Social y DJ de la talla de DJs From Mars o The Zombie Kids.

 

ÀTIM Enginyeria ha colaborado mediante:

  • Obtención de licencias
  • Proyecto Técnico
  • Plan de Autoprotección
  • Estudio de Impacto Acústico
  • Certificación de las Estructuras
Categoría
Acústica, Certificados/Visados, Licencias, Planes de autoprotección, Proyecto técnico
Tags
certificados de solidez estructural, impacto acústico, licencia de actividad, plan de autoprotección, proyecto técnico

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!