Space Opening Party (Ediciones 2012, 2013, 2014, 2015, 2016)

About This Project

El Space Opening Party es la tradicional fiesta de apertura de la emblemática macrodiscoteca de Ibiza, considerada de las mejores del mundo, que forma parte de las costumbres de la comunidad clubber de la isla. Con 27 años de historia, es conocida por todos como la celebración que da comienzo a la temporada de fiestas veraniegas de Ibiza

Esta edición batió su propio récord al congregar a 20.000 personas que bailaron durante horas a ritmo de música electrónica, show audiovisual con la mejor tecnología, un sonido envolvente así como diferentes performances ambientaron un line-up formado por DJs de primer nivel de la escena musical mundial.

 

ÀTIM Enginyeria desarrolla labores de Consultoría así como la redacción de los Certificados de Solidez de las estructuras.

Fecha
Categoría
Certificados/Visados, Consultoría/Infraestructuras
Tags
certificados de solidez estructural, consultoría

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!