SOM CULTURA POPULAR

About This Project

Del 21 al 24 de enero tuvo lugar la primera Muestra del Patrimonio Inmaterial a Barcelona “Som Cultura Popular” en diferentes espacios del recinto Fabra i Coats en el barrio de Sant Andreu. Este iniciativa nace para generar un tránsito de idea e información entre diferentes colectivos de la cultura popular de la ciudad de Barcelona.

 

Más de 130 asociaciones (instituciones, entidades, federaciones y colectivos), representantes del mundo académico e investigadores de la materia juntamente con los organizadores del evento realizaron cerca de 300 actividades abiertas al público, de acceso libre i para todas las edades. El flujo constante de visitantes superó la cifra de 13.000 asistentes. El objetivo principal fue despertar la curiosidad entre sectores y favorecer las interconexiones mientras se vivía la cultura popular en primera persona dotándola de un fondo teórico.

 

ATIM Enginyeria ha colaborado mediante la elaboración del Plan de Autoprotección.

Categoría
Planes de autoprotección
Tags
plan de autoprotección

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!