Rock in Rio ’10 (Madrid)

About This Project

Rock in Rio Madrid 2010 congregó a mas de 180.000 personas durante los 5 dias que duró. Por sus escenarios pasaron bandas como Metallica, Shakira, Motorhead, Rage Against the Machine, Bon Jovi, Rihanna, Cypress Hill o Miley Cirus entre otros, en un recinto de más de 100.000m2.
En este festival, realizamos la labores de Coordinacion del departamento de Ingenieria, integrados en el equipo del Promotor del festival.

 

Cliente

Rock in Rio

Fecha
Categoría
Consultoría/Infraestructuras
Tags
consultoría, coordinación de espacios

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!