Plateselector Food Tour (Málaga)

About This Project

Esta iniciativa nació en 2015 con el fin de reunir en espacios públicos de diferentes ciudades de España a la mejor representación de la comida callejera. La idea es sencilla: durante un fin de semana los foodtrucks seleccionados aparcan en las principales ciudades escogidas para celebrar, junto a restaurantes y chefs locales, una fiesta dedicada a la gourmet street food. Todo ello acompañado de conciertos como maridaje de cada uno de los platos, una zona de market para apoyar el trabajo de productores y artesanos de la alimentación y la gastronomía así como diferentes actividades y talleres.

 

Desde ÀTIM Enginyeria hemos realizado tareas de:

  • Consultoría
  • Obtención de las licencias de la actividad
  • Plan de Autoprotección 
  • Obtención de certificados 
  • Plan de Riesgos Laborales

 

Categoría
Certificados/Visados, Consultoría/Infraestructuras, Licencias, Planes de autoprotección, PRL
Tags
certificados de solidez estructural, consultoría, licencia de actividad, plan de autoprotección, prevención de riesgos laborales

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!