Nike StreetLeague Skateboarding 2015

About This Project

Por tercera vez, la StreetLeague Skateboarding sale de Estados Unidos y celebra una prueba de su circuito en Badalona, en el Skate Park Ágora. En el mes de mayo se celera la competición internacional de skate más importante que existe en la que participan los profesionales más reconocidos a escala mundial de esta disciplina.

Durante 3 días, en Badalona  los participantes compiten por un premio de 100.000$ y un “Golden Ticket” que da acceso a la final mundial.

 

ÀTIM Enginyeria desarrolla labores de Consultoría así cómo todo el proceso de obtención de la Licencia de Actividad, incluyendo la redacción de:

  • El Plan de Autoprotección
  • El Proyecto Técnico
  • Los Certificados de Solidez
  • El Estudio de Impacto Acústico

 

Fecha
Categoría
Certificados/Visados, Consultoría/Infraestructuras, Licencias, Planes de autoprotección
Tags
certificados de solidez estructural, consultoría, licencia de actividad, plan de autoprotección

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!