MERCAT D’ESCAPADES A CATALUNYA

About This Project

El Mercat d’Escapades es una acción promocional que organiza la Agencia Catalana de Turismo donde las entidades participantes muestran centenares de ideas para hacer turismo al territorio catalán. Por 5º año consecutivo se instala al Passeig Lluís Companys más de 110 stands dan a conocer las opciones turísticas que ofrece Cataluña.

Disfrutar de la naturaleza, la aventura, la montaña, y el entorno natural, pero también vacaciones para desconectar y disfrutar del estilo de vida mediterráneo a la costa catalana, ya sea en familia, con amigos o en pareja. Los amantes de la cultura también descubrirán itinerarios para conocer el patrimonio y las fiestas del país.

ÀTIM Enginyeria ha realizado tareas de:

–              Certificados de solidez de las estructuras

–              Consultoría

Categoría
Certificados/Visados, Consultoría/Infraestructuras

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!