MERCAT DE MERCATS (Ediciones 2014, 2015, 2016, 2017, 2018)

About This Project

Mercat de Mercats es una muestra donde se encuentran los comerciantes de los mercados de Barcelona y de productores de toda Cataluña, alimenticios y vitivinicultoras. La idea es poner al alcance de todos productos frescos y de calidad de nuestra gastronomía, aportar consejos, propuestas culinarias y una apuesta por la alimentación sana, saludable y de proximidad para toda la familia. Todas las ediciones han tenido lugar en la avenida de la Catedral de Barcelona.

En la última edición: 220.000 visitantes, 21 paradas de mercados, 15 Denominaciones de Origen de diferentes bodegas, 32 recetas diferentes de tapas para degustar, 14 ponencias en el Aula de Mercat, espacio infantil, artistas de mercado, y mucho más.

 

ÀTIM Enginyeria ha colaborado realizando el Plan de Autoprotección y los Certificados de Solidez de las Estructuras.

Cliente

Grup GSR

Fecha
Categoría
Certificados/Visados, Consultoría/Infraestructuras, Licencias, Planes de autoprotección
Tags
plan de autoprotección

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!