Holi Festival of Colours

About This Project

Este octubre se celebró nueva edición de Holi Festival of Colours en Barcelona. Holi es una de las fiestas más relevantes del calendario hindú, con la que se da la bienvenida a la primavera en la India. Este año el acto se realizó en el Parc del Fòrum de Barcelona.

 

ATIM Enginyeria desarrolló el proceso de obtención de la Licencia Extraordinaria de Actividad, y la prevención de riesgos laborales, incluyendo la redacción de:

  • Proyecto Técnico de actividad
  • Plan de Autoprotección
  • Certificados de Solidez
  • Estudio de Impacto Acústico
  • PRL

 

Fecha
Categoría
Acústica, Certificados/Visados, Licencias, Planes de autoprotección, PRL
Tags
impacto acústico, licencia de actividad, plan de autoprotección, prevención de riesgos laborales, proyecto técnico

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!