Hivernacle Pop Up Club Barcelona (Ediciones 2016, 2017, 2018)

About This Project

Es un club efímero de Barcelona. Un espacio transparente y lleno de vegetación de 12.000 metros cuadrados, donde las visuales y el sonido envolvente fueron los dos elementos cruciales para disfrutar de un line-up cargado de nombres pesados de la escena nacional e internacional, situado en la Plaza Mayor del Poble Espanyol de Barcelona.

Durante la primera edición, desde finales de 2016 hasta principios de 2017, se celebraron un total de 8 eventos, la mitad de día y la mitad de noche. 

La edición 2018, contó con 3 fechas diurnas a finales de año para disfrutar de uno de los eventos de música electrónica más reconocidos de la ciudad.

 

ÀTIM Enginyeria ha realizado las tareas de:

  • Obtención del certificado de solidez de la estructura del invernadero gigante.
  • Consultoría.
Categoría
Certificados/Visados, Consultoría/Infraestructuras
Tags
certificados de solidez estructural, consultoría

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!