HIPNOTIK Festival (Ediciones 2012, 2013, 2014, 2015)

About This Project

Hipnotik es el festival dedicado a la música hip hop y a la cultura urbana que tuvo lugar el 13 de septiembre en El Centro de Cultura Contemporánea de Barcelona. Más de 10 horas de música y competiciones a las quales asistieron mas de 5 mil personas.

  • gestión y obtención de la licencia de actividad
  • redacción del Plan de Autoprotección
  • redacción y visado del proyecto técnico
  • realización y visado del certificado de solidez estructural
  • estudio de impacto acústico
Cliente

Hipnotik

Fecha
Categoría
Acústica, Certificados/Visados, Licencias, Planes de autoprotección
Tags
certificados de solidez estructural, impacto acústico, licencia de actividad, plan de autoprotección, proyecto técnico, visado

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!