Freakest Challenge 2019

About This Project

El 26 de enero se celebró en el Sant Jordi Club de Barcelona, la final del Freakest Challenge 2019, una competición gratuita y por equipos que reúne a atletas de Cross Fit de talla mundial y organizada por Fittest Freakest en colaboración con Nike. Los 8 mejores equipos de la competición se disputaron el título de la 4ª edición, que subió de nivel con una nueva sede y con más invitados de excepción que nunca.

El formato de la fase final de la competición es de rondas eliminatorias 1×1, un sorteo inicial define el cuadro de emparejamientos hasta la final. Solo 2 equipos llegan a la superfinal 1×1 para llevarse el título.

ÀTIM Enginyeria ha llevado a cabo tareas de:

–              Certificados de solidez de las estructuras

–              Plan de Protección Riesgos Laborales (PRL)

–              Consultoría

Categoría
Certificados/Visados, Consultoría/Infraestructuras, Licencias, PRL

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!