FORD GO FURTHER @ ZAL PRAT

About This Project

Evento mundial de presentación de la furgoneta Ford Transit, realizado en las instalaciones de una nave industrial en el Polígono ZAL Prat.

  • gestión y obtención de la licencia de actividad
  • consultoría en estructuras y seguridad: análisis de la incidencia en la estructura de la nave y del rigging necesario para el evento
  • redacción del Plan de Autoprotección
  • redacción y visado del proyecto técnico
  • redacción y visado del proyecto eléctrico
Cliente

Filmmaster Events srl

Fecha
Categoría
Certificados/Visados, Consultoría/Infraestructuras, Licencias, Planes de autoprotección
Tags
consultoría, licencia de actividad, plan de autoprotección, proyecto eléctrico, proyecto técnico, visado

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!