Festival Jardins Terramar (ediciones 2017, 2018)

About This Project

El festival de música de Sitges que se ha celebrado este verano cerró su segunda edición con una asistencia de casi 20.000 personas, con una ocupación del 83,1% durante las dos semanas que duró el festival. Entre el 20 de julio y el 5 de agosto se llevaron a cabo doce conciertos en el Auditorio principal, dos actuaciones en el Village y un espectáculo infantil durante la última jornada.

Un cartel de gran nivel que ha reunido a Gloria Gaynor, Pablo López, Rosario, Texas, Luz Casal, Sergio Dalma, Diego El Cigala, Els Amics de les Arts, Joan Dausà i Gregory Porter, además de Manu Guix y Joana Serrat.

 

ÀTIM Enginyeria ha realizado las tareas de:

  • Elaboración del Proyecto Técnico.
  • Elaboración Planes de Autoprotección.
  • Obtención del certificado de solidez de las estructuras.
  • Obtención del certificado final de obra.
  • Estudio del impacto acústico.
  • Estudio geotécnico del terreno.

 

Categoría
Acústica, Certificados/Visados, Consultoría/Infraestructuras, Planes de autoprotección, Proyecto técnico

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!