Festival Jardins Terramar (ediciones 2017, 2018 y 2019)

About This Project

El festival de música de Sitges que se ha celebrado este verano cerró su segunda edición con una asistencia de más de 24.500 personas, un 22% más de entradas vendidas que el año anterior. Entre el 19 de julio y el 4 de agosto se llevaron a cabo trece conciertos con artistas de gran renombre nacional e internacional.

Un cartel que ha reunido a artistas como Aitana, Luis Fonsi, Joan Baez, Melendi, Hombres G, El Dúo Dinámico, Morat, Niña Pastori o George Benson, entre otros.

 

ÀTIM Enginyeria ha realizado las tareas de:

  • Elaboración del Proyecto Técnico.
  • Elaboración Planes de Autoprotección.
  • Obtención del certificado de solidez de las estructuras.
  • Obtención del certificado final de obra.
  • Estudio del impacto acústico.
  • Estudio geotécnico del terreno.

 

Categoría
Acústica, Certificados/Visados, Consultoría/Infraestructuras, Planes de autoprotección, Proyecto técnico

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!