Cursa dels Bombers 2015

About This Project

La Cursa dels Bombers organizada por Nike Running celebró su edición 2015 el viernes 12 de junio en la ciudad de Barcelona, congregando a 20.000 personas. La participación en esta carrera popular está abierta para todos los hombres y mujeres mayores de 16 años. Teniendo un recorrido de 10 kilómetros homologados.

 

La novedad de este año fue una zona de llegada con conciertos, foodtrucks y diversas actividades.

 

ATIM Enginyeria desarrolla labores de Consultoría así cómo todo el proceso de obtención de la Licencia de Actividad, incluyendo la redacción de:

  • El Plan de Autoprotección
  • El Proyecto Técnico

Fecha
Categoría
Consultoría/Infraestructuras, Licencias, Planes de autoprotección
Tags
consultoría, licencia de actividad, plan de autoprotección, proyecto técnico

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!