Canet Rock (Ediciones 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019)

About This Project

El Canet Rock es un festival de música histórico, que congrega desde hace seis ediciones a más de 23.000 personas en la emblemática localización con vistas al mar de Canet de Mar en la que se celebró el festival por primera vez en el año 1975. En la edición de 2019 actuaron grupos del panorama musical catalán, entre los que destacan Els Pets, La Pegatina, Doctor Prats, Els Catarres, La Casa Azul, Elèctrica Dharma, Oques Grasses, entre otros.

 

ÀTIM Enginyeria desarrolla labores de Consultoría así como todo el proceso de obtención de la Licencia de Actividad, incluyendo la redacción de:

  • El Plan de Autoprotección
  • Los Certificados de Solidez
  • El Estudio de Impacto Acústico
  • La Prevención de Riesgos Laborales
Fecha
Categoría
Acústica, Certificados/Visados, Consultoría/Infraestructuras, Licencias, Planes de autoprotección, PRL
Tags
certificados de solidez estructural, consultoría, impacto acústico, licencia de actividad, plan de autoprotección, prevención de riesgos laborales

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!