Brunch Electronik Barcelona

About This Project

Es el tercer año consecutivo que se celebra esta iniciativa surgida a raíz del gran éxito del Piknic Electronik como un plan alternativo a los domingos en la ciudad de Barcelona. Dos domingos al mes en el Poble Espanyol se reúnen una programación versátil con actividades infantiles, mercadillos de segunda mano, una variada oferta gastronómica y música, mucha música con las actuaciones de dj’s referentes en la escena nacional e internacional.

 

Esta edición el line-up está formado por nombres como Daniel Avery, Carl Craig, Michael Mayer, John Talabot, Marc Piñol, Agoria, Andrew Weatherall, Awwz, Cowboy Rhythmbox, Erol Alkan, Fairmont live!, Fatima Yamaha, Francesco Tristano live!, Ivan Smagghe, Job Jobse, Kevin Saunderson, Kim Ann Foxman, KiNK live!, Kyle Hall, Mathew Johnson live!, Olde Gods, She Made Monster, Terrence Parker, Totally enormous Extinct Dinosaurs y Undo.

 

ÀTIM Enginyeria colabora elaborando:

  • Consultoría
  • Certificados de Solidez de las diferentes Estructuras.
Categoría
Certificados/Visados, Consultoría/Infraestructuras
Tags
certificados de solidez estructural, consultoría

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!