Batalla de Gallos Red Bull (Ediciones 2015, 2016, 2017, 2018 y 2019)

About This Project

La Red Bull Batalla de los Gallos, evento que nació en 2005, es una competición internacional de MC free stylers de habla hispana en la que participa Latinoamérica y España. Las batallas giran en torno a un duelo de rima libre entre dos MC donde la improvisación, fluidez, ingenio, actitud y rimas audaces son las únicas armas para desbancar a los oponentes. El evento realiza una gira de 4 fechas en Barcelona, Almería, Madrid y León, con una asistencia de más de 5.000 personas en cada parada.

ÀTIM Enginyeria ha realizado todo el servicio de ingeniería de la gira completa, que incluye:

  • Consultoría
  • Licencia de Actividad
  • Proyecto Técnico
  • PAU
  • Certificados de Solidez Estructural
  • Proyecto Eléctrico
Categoría
Consultoría/Infraestructuras, Licencias, Planes de autoprotección, Proyecto técnico
Tags
certificados de solidez estructural, consultoría, licencia de actividad, plan de autoprotección, proyecto eléctrico, proyecto técnico

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!