TOMAVISTAS (Edicions 2018 i 2019)

About This Project

Un dels millors festivals que s’organitzen a Madrid que aposta per un cartell diferent i atrevit que posa especial atenció a les noves propostes musicals del panorama underground acompanyades per artistes consagrats nacionals i internacionals.

Tomavistas se celebra al Parc Enrique Tierno Galván, un entorn únic, per a donar la benvinguda al bon temps embolicats en bona música. Un recinte de 45 hectàrees, un dels parcs amb major superfície de la ciutat, un espai únic.

ÀTIM Enginyeria ha dut a terme tasques de:

  • Consultoria
Categoria
Consultoria/Infraestructures

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!