The Meet Vincent Van Gogh Experience

About This Project

The Meet Vincent Van Gogh Experience, la primera exposició oficial creada pels experts del Museu Van Gogh va tenir lloc a Barcelona del 14 de març al 14 de juliol de 2019 al Pla de Miquel Tarradell de Port Vell. Una experiència contemporània i totalment interactiva, per a donar a conèixer la vida i obra de l’artista.

Escenes multisensorials, sets que recreen les obres del pintor, narracions intrigants, i també veure els detalls dels seus quadres a través d’un microscopi especial, són alguns dels aspectes més rellevants d’aquesta exposició pensada per a tota la família.

ÀTIM Enginyeria ha dut a terme tasques de:

–              Certificats de solidesa de les estructures

–              Tramitació de llicències

 

Categoria
Certificats/Visats, Llicències

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!