Telecogresca (Edicions 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018)

About This Project

És la festa universitària més gran que se celebra a Catalunya i una de les més reconegudes a nivell estatal. La primera edició es va celebrar fa gairebé 40 anys, l’any 1978. Organitzada per l’Associació Cultural Telecogresca, una associació universitària de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicacions de Barcelona (ETSETB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). L’edició del 2017 ha congregat més de 7.000 persones al recinte del Parc del Fòrum.

 

Amb els anys s’ha convertir en un festival massiu que se celebra una vegada a l’any i que ha comptat amb l’actuació de grups com Manel, Txarango, Els Amics de les Arts, Los Delinqüentes, La Pegatina, Obrint Pas, Els Catarres, Ska-P o Seguridad Social i DJ de la talla de DJs From Mars o The Zombie Kids.

 

ÀTIM Enginyeria ha col·laborat mitjançant:

  • Obtenció de llicències
  • Projecte Tècnic
  • Pla d’Autoprotecció
  • Estudi del Impacte Acústic
  • Certificat de les estructures
Categoria
Acústica, Certificats/Visats, Llicències, Plans d'autoprotecció
Tags
certificats de solidesa estructural, impacte acústic, llicència d'activitat, pla d'autoprotecció, projecte tècnic

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!