Tast a la Rambla (Edicions 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019)

About This Project

Del 6 a l’10 de juny va tenir lloc la 5a edició del Tast a La Rambla de Barcelona. Restaurants, bars i pastisseries, xefs i més de 40 tallers van crear una experiència gastronòmica única al aire lliure al costat de l’estàtua de Colón per a viure l’esclat de la gran cuina de la Ciutat Comtal.

Cuina d’autor, entrepans creatius, alta pastisseria, tapes i platillos tradicionals i avantguardistes així com també la cuina tradicional del nostre país van formar el menú que durant quatre dies van degustar més de 500.000 visitants.

A més, un escenari en directe va permetre gaudir de showcookings i a l’interior de l’Arts Santa Mònica van tenir lloc classes de cuina impartides per famosos cuiners barcelonins.

 

ÀTIM Enginyeria ha col·laborat elaborant:

– Pla d’Autoprotecció

– Pla de Riscos Laborals

Categoria
Plans d'autoprotecció, PRL

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!