Surfcity Festival

About This Project

És el festival d’art i cultura dedicat al surf de la ciutat de Barcelona. Aquesta segona edició es va celebrar els dies 9 y 10 d’abril a la fàbrica de creació Fabra i Coats. Durant el cap de setmana aquesta antiga fàbrica tèxtil va ser el punt neuràlgic de la cultura surf a la ciutat i va reunir a tots els adeptes a aquest esport i cultura, submergint també al públic de l’esperit lliure tant característic del surf.

 

El festival es va centrar en l’exposició col·lectiva d’art contemporani “We Are Antonyms”, en la qual artistes nacionals i internacionals van presentar obres inèdites al voltant del concepte “Surf versus Ciutat”. A més, la programació va incloure l’estrena de pel·lícules de temàtica surfera, concerts i sessions de DJ, un mercat artesà del sector i una oferta gastronòmica d’inspiració mediterrània.

 

ÀTIM Enginyeria ha col·laborat mitjançant l’elaboració:

  • Pla d’Autoprotecció
  • Tasques de Consultoria.
Categoria
Consultoria/Infraestructures, Plans d'autoprotecció
Tags
consultoria

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!