Space Opening Party (Edicions 2012, 2013, 2014, 2015, 2016)

About This Project

L’Space Opening Party és la tradicional festa d’apertura de l’emblemàtica macrodiscoteca d’Eivissa, considerada de les millors del món, que forma part dels costums de la comunitat clubber de l’illa. Amb 27 anys d’història, és coneguda per tots com la celebració que marca l’inici de la temporada de festes estiuenques d’Eivissa.

Aquesta edició va batre el seu propi rècord en congregar a 20.000 persones que van ballar durant hores a ritme de música electrònica, shows audiovisuals amb la millor tecnologia, un so envolvent així com diferents performances que van ambientar un line-up format per DJs de primer nivell de l’escena musical mundial.
ÀTIM Enginyeria desenvolupa tasques de Consultoria així com la redacció dels Certificats de Solidesa de les estructures.

 

Data
Categoria
Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures
Tags
certificats de solidesa estructural, consultoria

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!