Sónar de Dia (Edicions 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019)

About This Project

Sónar va néixer l’any 1994 a la ciutat de Barcelona com un esdeveniment cultural pioner i únic en el seu format i continguts. És un referent mundial gràcies a la seva programació artística sempre avantguardista i l’experimentació de noves corrents de música electrònica de ball.

És un dels festivals de música electrònica més importants del món i el més rellevant del nostre país. Sónar de Dia se celebra durant tres jornades a mitjans del mes de juny al recinte situat a la Fira de Montjuïc amb concerts, showcases i Sónar+D (el Congrés Internacional sobre la transformació digital de les indústries creatives i les oportunitats de negoci. A l’última edició van assistir gairebé 6.000 professionals acreditats provinents de més de 61 països).

 

ÀTIM Enginyeria col·labora amb tasques com:

  • Servei d’obtenció de la llicència
  • Redacció del projecte tècnic
  • Elaboració del Pla d’Autoprotecció (PAU)
  • Certificats de solidesa dels escenaris
  • Servei complet de consultoria
Data
Categoria
Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures, Llicències, Plans d'autoprotecció, Projecte Tècnic
Tags
certificats de solidesa estructural, consultoria, llicència d'activitat, pla d'autoprotecció, projecte tècnic

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!