SOM CULTURA POPULAR @Fabra i Coats

About This Project

Del 21 al 24 de gener va tenir lloc la primera Mostra del Patrimoni Immaterial a Barcelona “Som Cultura Popular” a diferents espais del recinte Fabra i Coats al barri de Sant Andreu. Aquesta iniciativa neix per generar un trànsit d’idees i informació entre diferents col·lectius de la cultura popular de la ciutat de Barcelona.

 

Més de 130 associacions (institucions, entitats, federacions i col·lectius), representants del món acadèmic i investigadors de la matèria juntament amb els organitzadors de l’esdeveniment van portar a terme prop de 300 activitats obertes al públic, d’accés lliure i per a totes les edats. El flux constant de visitants va superar la xifra de 13.000 assistents. L’objectiu principal va ser despertar la curiositat entre sectors i afavorir les interconnexions mentre es vivia la cultura popular en primera persona dotant-la d’un fons teòric.

 

ATIM Enginyeria ha col·laborat mitjançant l’elaboració del Pla d’Autoprotecció.

Categoria
Plans d'autoprotecció

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!