Rolling Stones – Estadi Olímpic

About This Project

L’única escala espanyola de la gira europea dels Rolling Stones va tenir lloc el 27 de setembre a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona. Un concert que va reunir a 55.000 incondicionals, arribats de tots els continents, d’una de les bandes més veteranes de la història de la música encara en actiu. La producció de la gira és hi-tech, amb una gran quantitat de watts, quatre pantalles gegantes verticals (destinades una per a cada membre amb l’objectiu que el públic no perdi detall) i un joc de llums espectacular.

 

40 anys després del seu primer concert a la Ciutat Comtal, a la Barcelona de 1976, i per vuitena vegada en la seva història, els Stones van tornar a una de les seves ciutats favorites i a un escenari que s’ha convertit en llegenda per a la banda.

 

ÀTIM Enginyeria ha realitzat:

– Redacció del Projecte Tècnic

– Redacció del Pla d’Autoprotecció

– Elaboració del certificat de solidesa de les estructures

Categoria
Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures, Plans d'autoprotecció

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!