Red Bull Batalla de Gallos (Edicions 2015, 2016, 2017, 2018 y 2019)

About This Project

La Red Bull Batalla de los Gallos, esdeveniment que va néixer l’any 2005, és una competició internacional de 16 joves MC free stylers de llengua hispana en la que participa Llatinoamèrica i Espanya. Les batalles giren al voltant a un duel de rima lliure entre dos MC on la improvisació, fluïdesa, ingeni, actitud i rimes intel·ligents són les úniques armes per a desbancar als oponents. L’esdeveniment realitza una gira de 4 dates a Barcelona, Almeria, Madrid i León, amb una assistència de més de 5.000 persones a cada parada.

 

ÀTIM Enginyeria ha realitzat tot el servei d’enginyeria de la gira completa, que inclou:

  • Consultoria
  • Llicència d’Activitat
  • Projecte Tècnic
  • PAU
  • Certificats de Solidesa Estructural
  • Projecte Elèctric
Categoria
Consultoria/Infraestructures, Llicències, Plans d'autoprotecció, Projecte Tècnic
Tags
certificats de solidesa estructural, consultoria, impacte acústic, llicència d'activitat, pla d'autoprotecció, projecte elèctric, projecte tècnic

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!