RBMA Weekender

About This Project

RBMA Weekender és un festival de música comissariat per Red Bull Music Academy que se celebra durant diferents dies a diversos espais d’una mateixa ciutat. Després de la seva primera edició a Madrid l’any 2013, aquest 2016 es va celebrar a Barcelona. De l’11 al 16 d’octubre, diferents localitzacions de la Ciutat Comptal van acollir propostes musicals que van abraçar des del House fins l’òpera, el techno o el rap, amb un line-up d’escàndol amb artistes de la talla de Diamanda Galán, Mykki Blanco, Agorazein, Floating Points, El_Txef_A o Larry Heard aka Mr. Fingers.

 

Des d’ÀTIM Enginyeria vam ser l’enginyeria de l’esdeveniment a la jornada “Els Encants”, en la que vàrem gaudir de l’autèntica llegenda de Chicago considerat com un dels pioners del House juntament a Pional, El_Txef_A, Abu Sou, F-ON i Cygnuss.

Categoria
Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures, Llicències, Localitzacions
Tags
consultoria, coordinació d'espais, impacte acústic, llicència d'activitat, localitzacions

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!