Primavera Sound (edicions 2016, 2017, 2018, 2019)

About This Project

Primavera Sound s’ha consolidat com el festival urbà per excel·lència amb unes característiques úniques que ho han projectat internacionalment com a cita cultural de referència. La fisonomia del festival i l’ampli  ventall de grups representats que han format els cartells de les seves 19 edicions ha convertit a Primavera Sound en un punt de trobada d’artistes i espectadors de diferents generacions. En cada edició l’esdeveniment ha incrementat la seva assistència de públic; en la primera edició de 2001 va tancar amb una assistència de 8.000 persones, en la seva darrera edició de 2018 va superar un nou rècord amb més de 220.000 assistents. 

Un pressupost de 12 milions d’euros, un cartell format per més de 226 artistes repartits en 15 escenaris converteixen a Primavera Sound en un dels festivals de música més importants del món.

 

ÀTIM Enginyeria ha col·laborat amb tasques de:

  • Consultoria
  • Gestió i obtenció de llicències
  • Elaboració del projecte tècnic
  • Elaboració del pla d’autoprotecció
Categoria
Consultoria/Infraestructures, Llicències, Plans d'autoprotecció, Projecte Tècnic
Tags
consultoria, llicència d'activitat, pla d'autoprotecció, projecte tècnic

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!