Plateselector Food Tour (Màlaga)

About This Project

Aquesta iniciativa va néixer el 2015 amb l’objectiu de reunir a espais públics de diferents ciutats d’Espanya a la millor representació del menjar al carrer. La idea és senzilla: durant un cap de setmana els foodtrucks seleccionats aparquen a les principals ciutats escollides per a cel·lebrar, juntament amb restaurants i xefs locals, una festa dedicada a la gourmet street food. Tot això acompanyat de concerts com a maridatge de cadascun dels plats, una zona de market per donar suport als productors i artesans de l’alimentació i la gastronomia així com diferents activitats i tallers.

 

Des d’ÀTIM Enginyeria hem realitzat tasques de:

  • Consultoria
  • Obtenció de certificats
  • Obtenció de llicències d’activitat
  • Pla d’Autoprotecció
  • Pla de Riscos Laborals
Categoria
Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures, Llicències, Plans d'autoprotecció, PRL
Tags
certificats de solidesa estructural, consultoria, llicència d'activitat, pla d'autoprotecció, prevenció de riscos laborals

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!