OFFF Festival (Edicions 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019)

About This Project

OFFF, let’s feed the future, és el Festival Internacional de la Cultura, l’Art i el Disseny Digital que se celebra a Barcelona des de l’any del canvi de segle, el 2000. A aquesta 19a edició hi van assistir més de 6.000 persones durant els tres dies que dura el festival. El festival va albergar a la comunitat de creadors, talents, innovadors, dissenyadors, pensadors, teòrics, desenvolupadors, professionals del sector, estudiants, curiosos… per desenvolupar tallers, conferències, activitats i actuacions.

 

Un esdeveniment que aposta pel talent local sense renunciar a continuar essent un referent mundial de la cultura digital. OFFF se celebra a l’abril al Museu del Disseny de Barcelona després d’haver viatjat de manera itinerant per ciutat de Bèlgica, Mèxic, Estats Units o Rússia.

 

ÀTIM Enginyeria porta a term tasques de consultoria així com tot el procés de redacció de:

  • El Pla d’Autoprotecció
  • Els Certificats de Solidesa
  • Rigging
  • El Projecte Elèctric

 

Categoria
Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures, Plans d'autoprotecció
Tags
certificats de solidesa estructural, consultoria, pla d'autoprotecció, projecte elèctric

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!