Nit de Mercats (edicions 2017, 2018)

About This Project

Un projecte creat i organitzat per ÀTIM Enginyeria i Plateselector, amb la col·laboració especial de la discogràfica CANADA Editorial i l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona. “Nit de Mercats” s’inclou en la campanya “Estima el teu mercat”, en el marc de la Setmana Internacional dels Mercats.

El 26 de maig es va celebrar la segona edició en dos mercats de la ciutat: Mercat de Sagrada Família i Mercat de Santa Caterina. Més de 20.000 persones van gaudir de la millor gastronomia i productes de mercat, art i música en un esdeveniment únic d’accés lliure a tots els públics.

 

ÀTIM Enginyeria ha realitzat les tasques de:

  • Elaboració del Projecte Tècnic.
  • Elaboració Plans d’Autoprotecció.
  • Obtenció del certificat de solidesa de les estructures.
  • Obtenció del certificat final d’obra.
  • Estudi de l’impacte acústic.
  • Estudi geotècnic del terreny.
  • Cerca i gestió de les localitzacions.
Categoria
Acústica, Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures, Llicències, Localitzacions, Plans d'autoprotecció, PRL, Projecte Tècnic

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!