Nike StreetLeague Skateboarding (EDICIONES 2015, 2016, 2017)

About This Project

Per tercera vegada, l’StreetLeague Skateboarding surt dels Estats Units i celebra una prova del seu circuit a Badalona, a l’Skate Park Ágora. Al mes de maig se celebra la competició internacional més imporant que existeix on hi participen els professionals més reconeguts a escala mundial d’aquesta disciplina.

Durant 3 dies, a Badalona els participants competeixen per un premi de 100.000$ i un “Golden Ticket” que dóna accés a la final mundial.

 

 

ÀTIM Enginyeria desenvolupa tasques de Consultoria, així com tot el procés d’obtenció de la Llicència d’Activitat, incloent-hi la redacció de:

  • El Pla d’Autoprotecció
  • Els Certificats de Solidesa
Data
Categoria
Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures, Llicències, Plans d'autoprotecció
Tags
certificats de solidesa estructural, consultoria, llicència d'activitat, pla d'autoprotecció

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!