MIRA (Edicions 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018)

About This Project

MIRA és un festival nascut a Barcelona l’any 2011 que mostra les noves creacions en el camp de les arts visuals i la música electrònica a escala internacional que té lloc durant diferents jornades a la Fabra i Coats.

Realitzat a diferents espais de la ciutat té com a objectiu generar simbiosis úniques, transmetre el coneixement i oportunitats a través de les col·laboracions entre artistes visuals i musicals. L’esdeveniment cultural centra la seva programació en tres àrees connectades: exhibició, divulgació i educació.

 

ATIM Enginyeria desenvolupa tasques de Consultoria així com tot el procés de les següents activitats:

  • Elaboració del Projecte Tècnic de l’estructura “DOME by Adidas Originals”
  • Redacció del Pla d’Autoprotecció
Categoria
Consultoria/Infraestructures, Plans d'autoprotecció
Tags
consultoria, pla d'autoprotecció, projecte tècnic

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!