MERCAT D’ESCAPADES A CATALUNYA

About This Project

El Mercat d’Escapades és una acció promocional que organitza l’Agència Catalana de Turisme on les entitats participants mostren centenars d’idees per fer turisme al territori Català. Per 5è any consecutiu s’instal·la al Passeig Lluís Companys més de 110 stands donen a conèixer les opcions turístiques que ofereix Catalunya.

Gaudir de la natura, l’aventura, la muntanya, i l’entorn natural, però també vacances per desconnectar i gaudir de l’estil de vida mediterrani a la costa catalana, ja sigui en família, amb amics o en parella. Els amants de la cultura també hi descobriran itineraris per conèixer el patrimoni i les festes del país.

ÀTIM Enginyeria ha realitzat tasques de:

–              Certificats de solidesa de les estructures

–              Consultoria

 

Categoria
Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!