MERCAT DE MERCATS (Edicions 2014, 2015, 2016, 2017, 2018)

About This Project

Mercat de Mercats és una mostra on es troben els comerciants dels mercats de Barcelona i de productors de tot Catalunya, alimentaris i vitivinícoles. La idea és posar a l’abast de tots productes frescos i de qualitat de la nostra gastronomia, aportar consells, propostes culinàries i una aposta per l’alimentació sana, saludable i de proximitat, per a tota la família. Totes les edicions han tingut lloc en l’avinguda de la Catedral de Barcelona.

En l’última edició: 220.000 visitants, 21 parades de mercats, 15 Denominacions d’Origen de diferents cellers, 32 receptes diferents de tapes per degustar, 14 ponències a l’Aula de Mercat, espai infantil, artistes de mercat, i molt més.

 

ÀTIM Enginyeria ha col·laborat elaborant la redacció del pla d’autoprotecció

Data
Categoria
Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures, Llicències, Plans d'autoprotecció
Tags
pla d'autoprotecció

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!