Love the 90s

About This Project

El festival europeu més gran de la dècada dels 90 va arribar a Barcelona el 7 de juliol de la mà de ShareMusic! i Locamente. Durant una nit, el Palau Sant Jordi i el Wizink Center de Barcelona es van convertir en una macro discoteca per ballar els temes mítics dels anys 90. Un cartell format per Ace of Age, Chimo Bayo, Technotronic, Venja Boys, OBK, entre d’altres, van formar la programació artística de la primera edició del festival Love the 90s.

A més, es va organitzar un karaoke massiu de més de 17.000 persones per fer les delícies dels més nostàlgics i amants el dance.

 

ÀTIM Enginyeria ha realizat les tasques de:

  • Obtenció del certificat de solidesa de l’estructura.
  • Obtenció del certificat de solidesa del rigging.
  • Pla de Prevenció de Riscos Laborals.
Categoria
Certificats/Visats

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!