LLUM BCN – FESTES DE SANTA EULÀLIA (edicions 2016, 2017, 2018 i 2019)

About This Project

Durant les Festes de Santa Eulàlia, al capvespre, Barcelona s’il·lumina i transforma les façanes d’alguns dels seus edificis, places, patis i racons més emblemàtics a través d’instal·lacions i espectacles lumínics i sonors.

 

Innovació, llum, disseny, arquitectura i música s’uneixen per crear espectaculars experiències als assistents, és per això que LLUM BCN és un festival lumínic urbà de referència.

 

 

ÀTIM Enginyeria ha col·laborat mitjançant:

  • L’obtenció de les Certificacions de la solidesa de les estructures i escenaris
  • Accions de Consultoria
Categoria
Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures
Tags
certificats de solidesa estructural, consultoria

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!