Holi Festival of Colours

About This Project

Aquest octubre es va celebrar una nova edició de Festival of Colours en Barcelona. Holi és una de les festes més rellevants del calendari Hindú, amb la que es dóna la benvinguda a la primavera a l’Índia. Aquest any l’acte es va realitzar al Parc del Fòrum de Barcelona.

 

ATIM Enginyeria desenvolupa les tasques de Consultoria així com tot el procés d’obtenció de la Llicència Extraordinària d’Activitat, incloent la redacció de:

  • Certificats de Solidesa
  • Estudi d’Impacte Acústic
  • PRL
Data
Categoria
Acústica, Certificats/Visats, Llicències, Plans d'autoprotecció, PRL
Tags
impacte acústic, llicència d'activitat, pla d'autoprotecció, prevenció de riscos laborals, projecte tècnic

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!