Hivernacle Pop Up Club (Edicions 2016, 2017, 2018)

About This Project

És un club efímer de Barcelona. Un espai transparent i ple de vegetació de 12.000 metres quadrats, on les visuals i el so envolvent són els dos elements crucials per gaudir d’un line-up carregat de noms pesats de l’escena nacional i internacional, situat a la Plaça Major del Poble Espanyol de Barcelona.

Durant la primera edició es van celebrar, des de finals de 2016 fins a principis de 2017, un total de 8 esdeveniments, la meitat de dia i la meitat de nit.

L’edició 2018 va comptar amb 3 dates diürnes a finals d’any per a gaudir un dels esdeveniments de música electrònica més reconeguts de la ciutat.

ÀTIM Enginyeria ha realitzat les tasques de:

  • Obtenció del certificat de solidesa de l’estructura de l’hivernacle gegant.
  • Consultoria. 
Categoria
Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures
Tags
consultoria

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!