FREAKEST CHALLENGE 2019

About This Project

El 26 de gener es va celebrar al Sant Jordi Club de Barcelona, la final del Freakest Challenge 2019, una competició gratuïta i per equips que reuneix atletes de Cross Fit de talla mundial i organitzada per Fittest Freakest en col·laboració amb Nike. Els 8 millors equips de la competició es van disputar el títol de la 4a edició, que va pujar de nivell amb una nova seu i amb més convidats d’excepció que mai.

El format de la fase final de la competició és de rondes eliminatòries 1×1, un sorteig inicial defineix el quadre d’aparellaments fins a la final. Només 2 equips arriben a la superfinal 1×1 per a portar-se el títol.

ÀTIM Enginyeria ha dut a terme tasques de:

–              Certificats de solidesa de les estructures

–              Pla de Protecció Riscos Laborals (PRL)

–              Consultoria

Categoria
Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures, PRL

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!