Festival Jardins Terramar (edicions 2017, 2018, 2019)

About This Project

El festival de música de Sitges que s’ha celebrat aquest estiu va tancar la seva segona edició amb una assistència de més de 24.500 persones, un 22% més d’entrades venudes que l’any anterior. Entre el 19 de juliol i el 4 d’agost van tenir lloc dotze concerts a l’Auditori principal, dues actuacions al Village i un espectacle infantil durant l’última jornada.

Un cartell que ha reunit a artistes com ara: Aitana, Luis Fonsi, Joan Baez, Melendi, Hombres G, El Dúo Dinámico, Morat, Niña Pastori o George Benson, entre d’altres.

 

ÀTIM Enginyeria ha realitzat les tasques de:

  • Elaboració del Projecte Tècnic.
  • Elaboració Plans d’Autoprotecció.
  • Obtenció del certificat de solidesa de les estructures.
  • Obtenció del certificat final d’obra.
  • Estudi de l’impacte acústic.
  • Estudi geotècnic del terreny.
Categoria
Acústica, Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures, Plans d'autoprotecció, Projecte Tècnic

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!