Festival Bona Nit Barcelona

About This Project

Bona Nit Barcelona és una proposta orgànica, viva. Un projecte en constant evolució, que no només tracta de revitalitzar la consciència dels assistents, sinó que també es nodreix de la seva experiència, així com del feedback de la resta de col·laboradors: artistes, patrocinadors, mitjans oficials, etc. Aquest any ha celebrat la seva tercera edició amb un aforament d’aproximadament 10.000 persones, després de guanyar diversos premis tan internacionals com nacionals de reconeixement al compromís medi-ambiental patent en tots els àmbits del festival.

 

ATIM Enginyeria desenvolupa tasques de Consultoria, així com tot el procés d’obtenció de la Llicència d’Activitat, incloent-hi la redacció de:

  • El Pla d’Autoprotecció
  • Els Certificats de Solidesa
  • L’Estudi d’Impacte Acústic
  • La Prevenció de Riscos Laborals
Data
Categoria
Acústica, Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures, Llicències, Plans d'autoprotecció, PRL
Tags
certificats de solidesa estructural, consultoria, impacte acústic, llicència d'activitat, pla d'autoprotecció, prevenció de riscos laborals

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!