Festa Major Esquerra Eixample

About This Project

Aquesta festa major se celebra durant els últims dies de setembre i la primera setmana d’octubre a l’Esquerra de l’Eixample, un dels cinc barris del districte de l’Eixample de Barcelona. Coordinada per l’Associació de Veïns i Veïnes del barri juntament amb més d’una cinquantena d’entitats i equipaments que fan possible una programació adaptada a totes les edats.

 

Destaquen la trobada gegantera i de capgrossos, les ballades i demostracions de danses populars catalanes, un gran correfoc, àpats populars, concerts, xerrades, competicions esportives, talles i espectacles d’animació infantil.

 

Des d’ÀTIM Enginyeria assessorem a totes les entitats per a la realització de les diferents activitats.

Categoria
Consultoria/Infraestructures
Tags
consultoria

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!