Festa de Cap d’Any @Poble Espanyol (Edicions 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 i 2019)

About This Project

La 30 edició de la festa de Cap d’Any de Barcelona es va celebrar un any més a l’emblemàtic Poble Espanyol de la Ciutat Comtal. Es va donar la benvinguda a l’any 2019 amb campanades en directe des del balcó de la plaça del Poble Espanyol, raïm, cotilló, copes, bona música i molt ambient des de les 22:30h fins les 6h de la matinada.

 

Una gran festa que gaudeix de molts anys d’història on es crea una simbiosi entre el millor ambient i la millor música perquè la nit de Cap d’Any es converteixi en una nit màgica e inoblidable per als milers d’assistents a l’esdeveniment. ÀTIM Enginyeria col·labora amb aquesta iniciativa un any més, sumant així set edicions consecutives, des de l’any 2013.

 

ÀTIM Enginyeria realitza tasques de:

  • Obtenció de llicència extraordinària.
  • Elaboració del Projecte Tècnic.
  • Certificat de Solidesa de les Estructures.
  • Estudi d’Impacte Acústic.
Categoria
Acústica, Certificats/Visats, Llicències
Tags
certificats de solidesa estructural, impacte acústic, llicència extraordinària, projecte tècnic

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!