ESCALA A BARCELONA, LA FESTA DE LA CULTURA MARÍTIMA

About This Project

Els dies 18, 19 i 20 de març es va celebrar la primera edició de la festa dedicada al mar. Una ciutat com Barcelona, amb una tradició i cultura marítima tan destacada al llarg de la seva història, ha volgut organitzar una festa per celebrar-ho. L’objectiu va ser donar a conèixer i promoure els vincles entre la ciutat i el seu ric i variat patrimoni marítim.

 

Durant tres dies es van reunir al Moll de la Fusta embarcacions tradicionals, grans velers, i una gran programació d’activitats que va incloure activitats familiars, demostracions d’oficis i tradicions marineres, espectàcles, concerts i un espai gastronòmic dedicat a degustar les delícies del mar.

 

ÀTIM Enginyeria ha col·laborat mitjançant:

  • L’elaboració del Projecte Tècnic
  • L’obtenció de les Certificacions

 

Categoria
Certificats/Visats, Projecte Tècnic
Tags
Certificados

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!